Dobrodošli na web shop nape.hr, pripremili smo za vas veliki izbor bijele tehnike na jednom mjestu i detaljne upute kako bi kupovina i onima koji često ne kupuju preko interneta bila što lakša i jednostavnija.

Tvrtka smo sa više od 10 godina iskustva u trgovini kućanskim aparatima. Poslujemo u vlastitom poslovnom prostoru u Novom Zagrebu, sa osiguranim parkingom i mogućnošću osobnog preuzimanja proizvoda, a također nudimo i mogućnost dostave prema dogovoru.

Uz slike i opise proizvoda koje redovito obnavljamo, nalazi se i skica za ugradnju sa dimenzijama aparata, a sve u želji da vam olakšamo izbor kao i mogućnost da pronađete aparate koji dimnenzijama i karakteristikama odgovaraju vašoj kuhinji.

Nastojimo da su objavljeni podaci što točniji, no moguće su razlike između stvarnog proizvoda i opisanog na ovim stranicama - jer proizvođač zadržava pravo promjene podataka ili je promijenio pakiranje i/ili proizvod, ili se potkrala greška.

Ukoliko dođe do razlike između cijene istaknute na ovim stranicama i točne cijene proizvoda, kontaktirat ćemo vas prije slanja pošiljke.

Zadržavamo pravo pogreške u opisu i slikama proizvoda. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja.